Novo slavlje u Alžiru: Drugo zlato za Srbiju na Mediteranskim igrama! (FOTO)

Autor:

Sport

29.06.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nurasulov Magomedgadži, reprezentivac naše zemlje bio je najbolji u kategoriji rvanje do 125 kg slobodnim stilom.

Novo slavlje u Alžiru: Drugo zlato za Srbiju na Mediteranskim igrama! (FOTO)

Foto: Pixabay

Drugo zlato za Srbiju na Mediteranskim igrama u Alžiru! Nurasulov Magomedgadži, reprezentivac naše zemlje bio je najbolji u kategoriji rvanje do 125 kg slobodnim stilom.

U finalu je bio bolji od Italijana Abrahama de Hezusa Konjeda rezultatom 8:1.

- Želeo bih da se zahvalim trenerima i Rvačkom savezu Srbije što su omogućili da ostvarimo ovako dobre rezultate. Naporan rad i bezuslovno davanje se uvek isplate. Idemo dalje, u nove pobede - rekao je Nurasulov.

 

 

Prethodno je zlato osvojio rvač Viktor Nemeš, a medaljama su se okitili još i karatista Vladimir Brežančić (srebro), Marija Sudimac i Sara Lončar u dubl konkurenciji u badmintonu i rvanš Stevan Mićić (bronza).

- Neću biti skroman ako kažem da smo očekivali ovako dobre rezultate naših rvača na Mediteranskim igrama. Srbija je definitivno pokazala jedan novi nivo rvanja, svi reprezentativci su spremni i motivisani da se pokažu i dokažu. Ovo nam je odlična uvertira za Svetsko prvenstvo koje nas očekuje u Beogradu od 10. do 18. septembra, i na kom očekujem još bolje borbe naših takmičara - izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

 

 

Vladimir Mirončikov, bokser je takođe obezbedio medalju pošto se plasirao u polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading