LUKA VILDOZA OPLJAČKAN: Razbojnici ušli u kuću dok je bio na meču, EVO ŠTA SU SVE ODNELI

Autor:

Sport

24.04.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaša Panatinaikosa baš bije maler ove sezone.

LUKA VILDOZA OPLJAČKAN: Razbojnici ušli u kuću dok je bio na meču, EVO ŠTA SU SVE ODNELI

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza postao je žrtva pljačke tokom jučerašnje utakmice svog tima protiv Makabija. Prema izveštajima lokalnih vlasti u Grčkoj, Vildoza je postao meta provalnika koji su obili njegovu kuću u prigradskom naselju Kifisiji. Nepoznati napadači su razbili balkonska vrata i upali u dom, odnoseći sav novac koji su pronašli, kao i skupoceni sat marke Roleks. Krađa je prijavljena kasno sinoć, kada se Vildoza vratio s meča.

- Luka Vildosa je bio žrtva provale, pošto su neki ljudi provalili u njegov dom u Kifisiji u utorak uveče (23/04), oko sat vremena nakon završetka Panatinaikos-Makabija. Provalnici su razvalili balkonska vrata Argentinčevog doma i uzeli novac, nakit i Roleks. Vildoza je shvatio šta se dogodilo kada se vratio kući - prenose grčki mediji.

Inače, Luka je je u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić, pa nema sumnje da je i ona potrešena ovim što se desilo.

Ova pljačka je samo jedan u nizu događaja koji prate karijeru Luke Vildoze koja nije u sjajnom trenutku. Bivši igrač Crvene zvezde ne može se pohvaliti kvalitetnom sezonom. Iako je došao kao veliko pojačanje u Atinu, nije se pokazao baš najbolje, a ni trener Ergin Ataman nije zadovoljan njegovim izdanjima na terenu. Turčin je čak omalovažavao. Vildozu dok je kritikovao njegovu igru, izjavivši da "šutira jedan od sedam i žali se što ne igra Evroligu". S druge strane, selektor košarkaške selekcije Argentine Pablo Priđoni, javno je stao u odbranu Luke Vildoze. 

Luka Vildoza, bivši igrač Crvene zvezde, započeo je svoju karijeru u rodnom Kilmesu, a zatim je godinama igrao za Baskoniju, sa kojom je osvojio domaći šampionat. Nakon toga je proveo kratko vreme u Milvokiju pre nego što je potpisao za Crvenu zvezdu, gde je proveo jednu sezonu pre nego što se uputio u Grčku. Sa reprezentacijom Argentine, osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2019. godine, nakon što su u četvrtfinalu porazili Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading