TRENER VALENSIJE STRAHUJE OD CRVENE ZVEZDE: Mumbru OPREZAN pred dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

29.01.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna Španac da njegovim izabranicima neće biti lako.

TRENER VALENSIJE STRAHUJE OD CRVENE ZVEZDE: Mumbru OPREZAN pred dolazak u Beograd!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike pobede u večitom derbiju dočekuju Valensiju ovog utorka od 20. sati u meču 24. kola Evrolige

Crveno-beli su u prvom susretu dve ekipe tesno poraženi u Španiji rezultatom 85:81, a trener "narandžastih" Aleks Mumbru uvideo je da je Crvena zvezda odličan tim.

Govorio je Mumbru pred predstojeći meč u Beogradu.

- Crvena zvezda je odličan tim, igraju sjajnu košarku, iako su ispustili par utakmica. Protiv Baskonije su vodili sa 18 razlike u prvom poluvremenu, i juče su dominirali protiv Partizana sa 20 razlike u ABA ligi. Kada je tim sposoban da to uradi, znači da su na pravom putu. Imaju igrače koji mogu da poentiraju iz svih pozicija.

Republika

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Detalji sa utakmice Valensija - Crvena zvezda

 

- Znamo da moramo da igramo odličnu odbranu kako bismo ih zaustavili. Oni su tim sa najviše igrača koji mogu da kreiraju, tako da je važno da naša odbrana bude takva da to zaustavimo. Takođe, moraćemo da kontrolišemo skok, pošto je to jedna od njihovih jačih strana. Svi moraju da se podignu ukoliko želimo da dobijemo ovu utakmicu - zaključio je Mumbru.

Valensija se nalazi na devetoj poziciji Evrolige sa skorom 12-11, dok je Crvena zvezda na poziciji 13 uz skor 9-14.

Ovo će biti jako bitan susret za izabranike Janisa Sferopulosa, kako bi održali šanse za plasman u plej-in nakon neočekivanog poraza u Berlinu od nejake Albe.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading