AVRAMOVIĆ: Dobra TUČA! Izvinjavam se zbog mojih REAKCIJA!

Autor:

Sport

28.01.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana sportski je priznao poraz od Crvene zvezde u večitom derbiju.

AVRAMOVIĆ: Dobra TUČA! Izvinjavam se zbog mojih REAKCIJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Partizan rezultatom 88:86 u meču 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Srpski šampion je mnogo bolje otvorio utakmicu, ekspresno stigla do prve dvocifrene prednosti (15:4), a sredinom druge četvrtine otišla na maksimalnih +21 (48:27).

Prema mišljenju srpskog reprezentativca iz redova crno-belih, Alekse Avramovića, četvrti ovosezonski večiti derbi je već tada bio rešen. 

- Zvezda je prelomila utakmicu u prvom poluvremenu, bili su bolji i čvršći. Pokazali smo karakter u drugom poluvremenu, povukao nas je Zek i dao nam energiju. Digli smo se, pogodili neke šuteve, imali igru i momentum, Jago čestitam pogodio je iz teške pozicije - rekao je Aleksa Avramović.

Ovom pobedom Crvena zvezda je jednom nogom obezbedila prvo mesto na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja. Istog mišljenja je i plejmejker Partizana. 

- Znali smo da ako pobedimo bićemo prvi, a ako izgubimo nećemo imati domaći teren. Nije to ništa strano, imali smo "kikseve" protiv Zadra, Mege i Igokee. Oni nisu imali takve poraze, to je sve.

Vratio se Avramović iz teške povrede protiv Žalgirisa, a danas je na večitom derbiju dobio značajnu ulogu. Ističe da se oseća dobro iako nije otvorio meč kako treba. 

Republika

Foto: Starsport

Avramović i Panter

- Dobro sam se osećao danas, posebno u drugom poluvremenu. Loše sam ušao u meč, promašio otvorene šuteve. Drago mi je da smo se vratili u utakmicu i pokazali da imamo veliki potencijal. Verujem da će biti dobra borba u nastavku. Bila je dobra "tuča"... Izvinjavam se svima zbog mojih reakcija, nikada nisam komentarisao sudije jer rade dobar posao. Mislio sam da sam bio fauliran tada - kaže srpski reprezentativac i nastavlja: 

- Ne volim da pričam o sudijama, imaju uvek maksimalnu podršu od mene. Igrao sam i veće utakmice kada je bilo više grešaka. 

Amerikanci su objavili spisak igrača na koje računaju za Olimpijske igre, ali Aleksa Avramović nije želeo da priča o tome. 

- Ne mogu da pričam o tome, rano je, a i fokusiran sam na ono što nam sledi. Imamo važne utakmice - podvukao je Avramović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading