NEVIĐENO U VEČITIM DERBIJIMA! Da li je OVO NAJSMEŠNIJA fotografija u istoriji mečeva Zvezde i Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao imun na nastalu situaicju.

NEVIĐENO U VEČITIM DERBIJIMA! Da li je OVO NAJSMEŠNIJA fotografija u istoriji mečeva Zvezde i Partizana! (FOTO)

Foto: star sport

Crvena zvezda i Partizan su kroz svoje istorije odigrali veliki broj večitih derbija, ali će večerašnji ostati poseban po jednoj nesvakidašnjoj sceni.

Glavni akteri bili su sudija iz Slovenije Saša Pukl, Amerikanac iz redova crno-belih Zek Ledej, kao i igrači domaće ekipe Jago dos Santos i Adam Hanga. Ovaj kvartet bio je akter jedne od najluđih fotografija u novijoj hronologiji međusobnih duela klubova s Malog Kalemegdana i iz Humske.

Foto: Starsport

Saša Pukl između Jaga i Hange koji sede na zemlji

Na toj fotografiji slovenački arbitar Pukl, nalazi se na parketu i leži između Amerikanca i brazilskog reprezentativca, dok Hanga nemo posmatra šta se dešava, dok Džejms Naneli i Džoel Bolomboj pokušavaju da mu pomognu da se digne na noge.

Definitivno je večerašnji derbi, specifičan po mnogo čemu, zapisan u istoriji kao jedan od najčudnijih, što najbolje svedoči ova fotografija, koja bi mogla da postane i jedna od najsmešnijih ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading