NAVIJAČI ZVEZDE GAĐALI KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ovo je bila njegova REAKCIJA!

Autor:

Sport

28.01.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi u AdmiralBet ABA ligi doneo "varnice" tokom celog meča.

NAVIJAČI ZVEZDE GAĐALI KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ovo je bila njegova REAKCIJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju fenomenalnu utakmicu u 18. kolu AdmiralBet ABA lige u večitom derbiju i na poluvremenu imaju ogromnu prednost protiv omraženog rivala Partizana - 55:38.

Izabranici Janisa Sferopulosa zaista deluju veoma impresivno, igraju daleko bolju košarku i ukoliko u tom ritmu nastave do kraja, obezbediće faktički prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone.

S druge strane, igrači Partizana očekivano nisu bili zadovoljni na isteku 20 minuta, što je bilo vidno i prilikom izlaska sa parketa, a tom prilikom su navijači domaćeg tima gađali Zeka Ledeja.

Foto: Starsport

Zek Ledej

Amerikancu su tokom prvog dela utakmice pogrdno skandirali posle mnogobrojnih duela u kojima se našao, da bi pred pauzu pored njega bacili masku od telefona.

Krilni centar Partizana se okrenuo ka delijama i u svom stilu uz osmeh napustio teren.

Crvena zvezda je lider sa skorom 15-2, dok klub iz Humske ima bilans 13-4 i nalazi se na trećoj poziciji tabele regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading