JOVIĆ ODAO POČAST MILOJEVIĆU NA NBA MEČU: Evo na KOJI način se mladi košarkaš OPROSTIO od Dekija!

Autor:

Sport

20.01.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je proveo 15 minuta na terenu.

JOVIĆ ODAO POČAST MILOJEVIĆU NA NBA MEČU: Evo na KOJI način se mladi košarkaš OPROSTIO od Dekija!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Majami Hit na Floridi u neizvesnoj završnici rezultatom 108:109. 

Bogdan Bogdanović je bio među glavnim akterima. Postigao je 17 poena i pogodio ključna slobodna bacanja u neizvesnoj završnici. Vodeći skorer za Atlantu bio je Dežonte Mari sa 22 poena i čak 11 asistencija. 

Među igračima Hita istakao se Džimi Batler sa 25 poena i šest asistencija. Nikola Jović odigrao je 15 minuta i postigao dva poena i tri skoka. Ipak, mladi košarkaš se našao u centru pažnje zbog druge stvari. Na meču je odao počast preminulom treneru Dejanu Milojeviću, ispisavši njegovo ime na svojim patikama. 

- "Deki", pisalo je na patikama uz nacrtano srce.

Tako je Jović dodao svoje ime kraj mnogih košarkaša koji su iskazali ogromno poštovanje prema prerano preminulom bivšem treneru Mege.

Što se tiče meča, čitavu utakmicu vođstvo je išlo sa jedne na drugu stranu. Specifično je to što je Bogi započeo meč u startnoj postavi, iako je ove sezone navikao da ulazi kao "X" faktor sa klupe, za šta je i sam rekao da mu prija.

Bogdan je fauliran na 30 sekundi do kraja, a njegov tim je gubio sa četiri razlike. Bogdanović je iskusno i staloženo prišao liniji za slobodna bacanja i pogodio oba, iako su mu bila prva na utakmici. To je spustilo razliku na koš i omogućilo Dežonteu Mariju da u sledećem napadu Hoksa pogodi nestvarnu trojku za pobedu Hoksa na gostovanju. 

Tako je postavljen konačan rezultat 108:109. Atlanta je sada deseti tim na istoku, dok Hit ostaje na visokom šestom mestu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading