"DA MI TAJ MESEC I TAJ DAN PROĐE ŠTO BRŽE..." Ovo je poslednja izjava Dejana Milojevića: "To su moja očekivanja!"

Autor:

Sport

18.01.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška legenda napustila nas je u 47. godini života

"DA MI TAJ MESEC I TAJ DAN PROĐE ŠTO BRŽE..." Ovo je poslednja izjava Dejana Milojevića: "To su moja očekivanja!"

Foto: Starsport

Juče smo izgubili velikog srpskog košarkaša i trenera, Dejana Milojevića, koji je preminuo od posledica srčanog udara. Vest o njegovoj smrti zavila je svetsku sportsku javnost u tugu.

Dejan Milojević, čuveni srpski košarkaš i cenjeni trener, preminuo je u 47. godini života. Tragičan događaj zbio se dok je sa svojim timom, Golden Stejtom, boravio u Solt Lejk Sitiju. Bio je sa svojim "ratnicima" na večeri u jednom restoranu, pripremajući se za nadolazeću utakmicu protiv Jute u okviru NBA lige.

Nažalost, tokom večeri pozlilo mu je, a ubrzo je pretrpeo srčani udar koji je doveo do njegove iznenadne smrti. Vest o gubitku ovog izuzetnog sportskog stručnjaka šokirala je ljubitelje košarke širom sveta, ostavljajući prazninu u sportskom svetu.

Dejan Milojević će ostati upamćen po svojoj izuzetnoj karijeri, doprinosu košarci i posvećenosti trenerstvu. Njegova prerana smrt ostavlja dubok jaz u srpskom i svetskom sportu, a njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja na njegove uspehe i doprinos sportu koji je voleo. 

A, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja asistent u stručnom štabu Voriorsa pričao je u podkastu "Alesto" kod Aleksandra Stojanovića i tom prilikom rekao nešto od čega će se svako naježiti.

- Ne možeš da imaš iste planove sa 20 i sa 46 godina, koliko imam sada. Ne pravim dugoročne planove uopšte. Bukvalno, godina za godinom. Želim samo da uživam u toj godini u kojoj sam i da mi ona, taj mesec, ta nedelja i taj dan prođu što bolje. Evo, radujem se današnjoj utakmici sa Detroitom i sutrašnjem viđanjem sa Darkom i sa Ivom. To su trenutno moja očekivanja od naredne nedelje - rekao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading