DIVAN GEST CRNO-BELIH! Na Partizan protiv Mege BESPLATNO U MILOJEVIĆEVU ČAST!

Autor:

Sport

17.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava košarkaška predstava obeležiće odlazak košarkaške legende.

DIVAN GEST CRNO-BELIH! Na Partizan protiv Mege BESPLATNO U MILOJEVIĆEVU ČAST!

Foto: Starsport

U ovom trenutku, nikome nije do sporta. Svi su ostali zatečeni tragedijom koja je večeras zavila Srbiju, ali i ostatak sveta, u crno. 

Danas nas je napustio bivši košarkaš i trener Dejan Milojević, i teško da će išta drugo moći da obeleži ovaj kobni 17. januar. 

Ipak, verovatno da ne postoji bolji ispraćaj za čoveka koji je dušu ostavio na parketu, nego košarkaška utakmica njegova dva bivša kluba. 

Naime, u ponedeljak, 22. januara (19.00), zakazan je meč između Partizana i Mege u okviru 17. kola AdmiralBet ABA lige. 

Ovim povodom, crno-beli su odlučili da prirede oproštajni spektakl našoj legendi, tako što će otvoriti vrata Arene za sve posetioce. Ulaz će biti besplatan, a svakako da ovaj potez neće ostati neprimećen kod šire javnosti. 

 

 

Jedina molba je da se svi navijači pojave u crnim majicama i duksericama, i tako iskažu saučešće onako kako dolikuje. 

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države, kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading