JEZIVO! Dejan Milojević doživeo SRČANI udar u Americi! Poznato njegovo STANJE!

Autor:

Sport

17.01.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener u stručnom štabu Voriorsa hitno hospitalizovan.

JEZIVO! Dejan Milojević doživeo SRČANI udar u Americi! Poznato njegovo STANJE!

Foto: Starsport

Prethodno veče u NBA ligi obeležio je okršaj Denvera i Filadelfije, u kome su Nikola Jokić i Džoel Embid vodili “rat na parketu”.

Samo nekoliko sati kasnije, stigla je tužna košarkaška vest je iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju. Kako nezvanično saznaje Maxbet sport, težak srčani udar doživeo je srpski trener Dejan Milojević.

Trofejni srpski košarkaš, koji trenutno radi kao asistent u Golden Stejtu, doživeo je težak srčani udar. Po informacijama koje stižu iz SAD, njegovo stanje je trenutno stabilno. Čekaju se prve vesti iz San Franciska od strane ove franšize.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države, kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

U dresu košarkaške reprezentacije Jugoslavije je 2001. godine osvojio zlato na Evropskom prvenstvu. Cela sportska javnost se nada brzom i uspešnom oporavku legendarnog asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading