BOLOMBOJ IZDOMINIRAO U EVROLIGI! Objavljeno TOP 10' poteza 21. kola! Polovinu su NAPRAVILI igrači Zvezde Meridianbet i Partizana (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klubovi upisali nove pobede u elitnom takmičenju.

BOLOMBOJ IZDOMINIRAO U EVROLIGI! Objavljeno TOP 10' poteza 21. kola! Polovinu su NAPRAVILI igrači Zvezde Meridianbet i Partizana (VIDEO)

Foto: Starsport

Rukovodioci Evrolige su objavili Top 10 poteza 21. runde, a na samom vrhu se našao centar Crvene zvezde Meridianbet Džoel Bolomboj.

Sjajni košarkaš je surovo zakucao preko Kajla Hajnsa i tako obezbedio najbolji potez kola, dok je dve pozicije lošije plasirano dodavanje "tač daunom" Miloša Teodosića "žmureći", kada je razbio odbranu Armanija i trojka koju je postigao Dejan Davidovac.

S druge strane, Partizan ima tri mesta na listi, a najbolje je plasiran onaj timski rad kada su redom Alen Smailagić, pa Uroš Trifunović izvlačili loptu iz auta, a na kraju se u strelce upisao Ognjen Jaramaz.

Na listi su se našla još imea Zeka Ledeja koji je fenomenalno zakucao, ali i Bruna Kabokla sa jednom od najspektakularnijih blokada ove sezone.

U video prilogu možete da pogledate svih 10 poteza 21. kola evroligaškog takmičenja.

Crvena zvezda Meridianbet u 22. kolu dočekuje Baskoniju 18. januara (19.00), dok Partizan dan kasnije ide u Atinu na megdan razgoropađenom Panatinaikosu (20.15).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading