SFEROPULOS SE OGLASIO! Trener Zvezde Meridianbet u TRI REČI otkrio ključ POBEDE nad Partizanom!

Autor:

Sport

05.01.2024

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli deklasirali četu Željka Obradovića.

SFEROPULOS SE OGLASIO! Trener Zvezde Meridianbet u TRI REČI otkrio ključ POBEDE nad Partizanom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan rezultatom 88:62 u Večitom derbiju odigranom u okviru 19. kola Evrolige, a posle meča, oglasio se trener crveno-belih Janis Sferopulos. 

Grčki stručnjak je aktivan na društvenim mrežama i često iznosi svoj stav, naročito posle utakmica kluba koji predvodi s klupe.

Ovoga puta, šef struke crveno-belih je napisao:

 

 

- Potreban je naporan rad, vera i upornost - napisao je Sferopulos.

Trener tima s Malog Kalemegdana bio je oduševljen pobedom u evroligaškom okršaju s najljućim rivalom:

- Hoću da čestitam igračima na ovoj pobedi, načinu kako su igrali, to je način u koji verujem da možemo da igramo, posebno defanzivno. Mislim da je bilo veoma važno da zadržimo najbolji napad Evrolige na 72 poena. Sa druge strane, ofanzivno smo imali dobar tok igre, dobar način. Jako je važno to što je šest igrača imalo dvocifren broj poena. Imali smo 21 asistenciju, a samo osam izgubljenih lopti. To je kvalitet koji smo pokazali u derbiju. Jako sam srećan kako smo prišli utakmici. Ova pobeda pripada svima. U drugom poluvremenu je Partizan pokušao da se vrati, da smanji razliku, ali mislim da smo kontrolisali igru. Važno je kako smo završili utakmicu i zato hoću da čestitam svojim igračima. Moramo da nastavimo, ne možemo da gledamo daleko, nego sledeći meč, a to je za manje od 48 sati i to protiv Cedevita Olimpije. Za kraj, hoću da se zahvalim svim navijačima na podršci, njihova podrška je bila neverovatna, snaga sa tribina jaka. Oni su bili naš šesti igrač, hoću da se zahvalim njima i drago mi je što smo im poklonili ovu pobedu - rekao je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading