GRMELO ISPRED ARENE! Neviđena FEŠTA navijača Zvezde Meridianbet! Trubači UKRASILI pobedu Sferopulosovog tima nad Partizanom! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dobili drugi ovosezonski večiti derbi.

GRMELO ISPRED ARENE! Neviđena FEŠTA navijača Zvezde Meridianbet! Trubači UKRASILI pobedu Sferopulosovog tima nad Partizanom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet deklasirali su Partizan rezultatom 88:72 u drugom ovosezonskom večitom derbiju u Evroligi.

Duel 19. kola pripao je ubedljivo izabranicima Janisa Sferopulosa, koji su tokom celog meča diktirali tempo i lakše nego što se očekivalo došli do osmog trijumfa u najelitnijem evropskom takmičenju.

Crveno-bele je do pobede vodio Nemanja Nedović sa 16 poena, dok su po dva manje ubacili Rokas Gedraitis i Fredi Gilespi, debitant u večitom derbiju na evroligaškoj pozornici.

Umeli su igrači kluba s Malog Kalemegdana da proslave veliki uspeh nad najljućim rivalom, pa je pobeda začinjena zvukovima trubača.

Orila se pesma ispred Beogradske arene po završetku utakmice, a kako je sve to izgledalo pogledajte u video prilogu:

Crvena zvezda Meridianbet je sada na skoru od osam pobeda i 11 poraza, dok Partizan ima 10 trijumfa i devet neuspeha.

U sledećem 20. kolu, četa Janisa Sferopulosa gostuje Asvelu iz Vilerbana, koji je u ovoj rundi upisao pobedu nad Žalgirisom, i posle dužeg vremena slavio u Evroligi, dok tim Željka Obradovića putuje u Istanbul na megdan Fenerbahčeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading