SFEROPULOS I TEO POKAZALI VELIČINU! Grk i košarkaš Zvezde Meridianbet štitili igrače Partizana i Željka Obradovića (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na kraju večitog derbija u Evroligi.

SFEROPULOS I TEO POKAZALI VELIČINU! Grk i košarkaš Zvezde Meridianbet štitili igrače Partizana i Željka Obradovića (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridanbet je u drugom ovosezonskom evroligaškom večitom derbiju savladala Partizan, u okviru 19. rezultatom 88:72.

Utakmicu su, pored sjajne igre domaćeg tima, obeležila i skandalozna skandiranja na račun Željka Obradovića, kojeg su navijači Zvezde Meridianbet nekoliko puta vređali.

Ništa drugačije nije bilo ni po završetku susreta, ali je sve srećom prošlo bez većeg incidenta zbog gospodskog poteza trenera tima s Malog Kalemegdana, Janisa Sferopulosa.

On je zajedno sa Obradovićem napustio trener i to podignutih ruku kako na trofejnog stručnjaka ne bi pao niti jedan predmet sa tribina.

Grk je tako pokazao da je veliki sportsmen, dok je isto učinio i Miloš Teodosić kada su igrači Partizana napuštali parket Beogradske arene.

Crvena zvezda u narednoj 20. rundi Evrolige gostuje Asvelu u Vilerbanu, dok Partizan ide na noge bivšem prvaku Starog kontinenta, Fenerbahčeu u Istanbul. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading