SPORT NA TV: Partizan dočekuje najveće IZNENAĐENJE Evrolige! Evo GDE možete pratiti meč iz Arene!

Autor:

Sport

28.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će okončati godinu teškim duelom na domaćem terenu.

SPORT NA TV: Partizan dočekuje najveće IZNENAĐENJE Evrolige! Evo GDE možete pratiti meč iz Arene!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekaće Virtus na domaćem terenu večeras od 18.30 časova u okviru 17. kola Evrolige. Crno-beli su doživeli bolan poraz od Zadra u prošlom meču AdmiralBet ABA lige i pokušaće da nadomeste neuspehe u prvenstvu Jadrana dobrim nastupima među evropskom elitom. 

Partizan trenutno izgleda kao doktor Džekil i mister Hajd u zavisnosti od toga koje takmičenje igra. Kada je u pitanju Evropa, deluje da ne može biti bolje, čak i pored bolnog poraza od Reala u Madridu. Što se AdmiralBet ABA lige tiče, izgleda kao da crno-belima nedostaje motivacija. 

Upravo zbog neuspeha na domaćoj seni, treba očekivati da crno-beli košarkaši pokažu zube i izađu motivisani na megdan najvećem iznenađenju ovogodišnjeg izdanja Evrolige. 

Ono što Partizan hronično muči jesu povrede. Protiv Zadra su se povredili Pi Džej Doužer i Alen Smailagić. Dok se od prvog očekuje da bude spreman za večerašnji meč, trener Željko Obradović je najavio izostanak srpskog košarkaša. 

- Sigurno neće igrati Smailagić koji ima povređen zglob, Pi Džej Doužer će biti spreman. U timu će možda da bude Uroš Trifunović, koji se vraća iz povrede ali još nije spreman da zaigra - izjavio je Obradović. 

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan je svoje navijače navikao na neizvesnost, a najvatrenije pristalice teško da mogu očekivati nešto drugačije, s obzirom da se prekoputa nalazi tim u vrhunskoj formi. Virtus predvodi neverovatni Tornike Šengelija sa 16.4 poena po utakmici, čemu dodaje 6.6 skokova i čak 3.8 asistencija. Bivši igrač CSKA se letos dovodio u vezu sa Zvezdom Meridianbet, ali se transfer ispostavio kao prašina, i deluje da Gruzin nema za čime da žali. Partizan će ipak dočekati jedno poznato lice iz suprotnog tabora. Boje Virtusa braniće nekadašnji igrač večitog rivala Ognjen Dobrić. 

Foto: Euroleague.net

Tornike Šengelija u dresu Virtusa

Prema trenutnom stanju na tabeli, crno-beli zauzimaju šestu poziciju sa devet pobeda i sedam poraza. Virtus je treći sa neverovatnih 11 trijumfa, i samo pet neuspeha. 

Meč možete pratiti na Sport Klubu 1, a ukoliko niste u mogućnosti, možete se uključiti iz minuta u minut na naš portal Republika.rs.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading