VELIKA AKCIJA PARTIZANA: Košarkašku predstavu ulepšaće igračke za najmlađe!

Autor:

Sport

23.12.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je spremio specijalnu humanitarnu akciju za mališane.

VELIKA AKCIJA PARTIZANA: Košarkašku predstavu ulepšaće igračke za najmlađe!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana će 28. decembra (četvrtak, 18.30) dočekati Virtus iz Bolonje u okviru 17. kola Evrolige. U susret meču, crno-beli su odlučili da ulepšaju najmlađe navijače posebnom akcijom. 

Naime, košarkaški klub Partizan pozvao je sve svoje navijače da na utakmicu ponesu plišane igračke koje će svi prisutni ubaciti na teren pre početka meča. 

- U četvrtak, 28.12. na utakmici protiv Virtusa, hajde da zajedno obradujemo mališane!


PONESI PLIŠANU IGRAČKU I UBACI JE NA TEREN KADA POČNE PESMA "DA VOLIM CRNO-BELE'.

Za svaku ubačenu igračku, kompanija NIS doniraće 1000 dinara za kupovinu zimske odeće i obuće za socijalno ugroženu decu.

Hajde da zajedno ulepšamo deci praznike! -
stoji u objavi na zvaničnom Instagram nalogu kluba iz Humske. 

 

 

Partizanu u goste dolazi najveće iznenađenje Evrolige. Italijanski predstavnik trenutno zauzima visoko treće mesto i ima isti skor kao i beogradski crno-beli. Obe ekipe imaju devet pobeda iz 16. utakmica, tako da nas očekuje pravi spektakl koji će humanitarna akcija samo upotpuniti i ulepšati. Ono što ovaj duel čini još zanimljivijim jeste činjenica da se u vezu sa Partizanom u poslednje vreme dovodi Džejlen Smit, doskorašnji igrač Virtusa. Rođeni Amerikanac se među najvatrenijim pristalicama pominje kao već završen posao, tako da naturalizovanog reprezentativca Hrvatske možda očekuje "vatreno krštenje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading