TEO ODIGRAO PARTIJU KARIJERE! Ovo su prve REČI Miloša posle VELIKE pobede nad Makabijem!

Autor:

Sport

21.12.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet je stigla do šeste pobede u Evroligi.

TEO ODIGRAO PARTIJU KARIJERE! Ovo su prve REČI Miloša posle VELIKE pobede nad Makabijem!

Foto: Starsport

Pobedom nad Makabijem (98:92) na "gostujućem" terenu" u Pioniru, Izabranici Janisa Sferopulosa došli su do novog trijumfa u elitnom takmičenju i značajno popravili šanse za plasman u plej-of, a naročito za mesto u plej-inu. 

Klub sa Malog Kalemegdana trenutno se nalazi na skoru 6-10, dok je izraleski tim na učinku od 9-7. Utakmicu je obeležio Miloš Teodosić, koji je izdominirao i bio ubedljivo najbolji pojedinac susreta sa 27 poena i 14 asistencija.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Možda i u najsjajnijoj partiji tokom blistave karijere, Teo je vodio crveno-bele do uspeha protiv Ponosa Izraela. Posle meča junak Zvezdinog trijumfa je izneo utiske i prokomentarisao pobedu:

- Igrali smo kao tim, svih 10-11 igrača koliko je trener koristio. Svi su pokazali energiju. Tobi je imao četvrtinu gde je bio sjajan, Rokas, Hanga, Deki... Tako treba da igramo. Uvek neko treba da iskoči i preuzme odgovornost - rekao je Teodosić. 

Susret je završio sa neverovatnih 14 dodavanja.

- Zbog drugih momaka sam bio u situaciji da dođem do toliko asistencija. Ne želim da pričam o sebi. Ovo je način na koji ćemo stići do ritma i momentuma - istakao je Teo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading