PARTIZAN GAZI, ZVEZDA MERIDIANBET TONE: Evo kako izgleda tabela Evrolige posle duela večitih sa Špancima!

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači večitih rivala su trenutno u totalno različitom raspoloženju.

PARTIZAN GAZI, ZVEZDA MERIDIANBET TONE: Evo kako izgleda tabela Evrolige posle duela večitih sa Špancima!

Foto: Starsport

derbi

Košarkaši Partizana su u 15. kolu Evrolige ostvarili pobedu na gostovanju Valensiji, dok je Crvena zvezda Meridianbet kod kuće poražena od Real Madrida.

Trijumfom u Fonteti, "parni valjak" je dođao na skor 9-6 i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli elitnog evropskog takmičenja.

Sa druge strane, crveno-beli su stigli do dvocifrenog broja poraza i trenutno se sa skorom 5-10 nalaze na 16. poziciji na tabeli.

Standings provided by Sofascore

S obzirom na to da je ove nedelje na programu duplo kolo Evrolige, večiti rivali će već u četvrtak imati priliku da poprave ili pokvare učinak i poziciju na tabeli.

Partizan će tog dana od 20.45 gostovati Realu u Madridu, dok će Crvena zvezda Meridianbet 40 minuta ranije biti gost Makabiju u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Posle toga, naredne nedelje će klub iz Humske ugostiti Virtus, dok će tim sa Malog Kalemegdana ići na noge Panatinaikosu, čime će biti završen prvi krug ligaškog dela Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading