SADA JE SVE JASNO! Zbog ove PSOVKE je Jokić ISKLJUČEN u Čikagu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš završio meč sa četiri poena.

SADA JE SVE JASNO! Zbog ove PSOVKE je Jokić ISKLJUČEN u Čikagu! (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Uspeli su košarkaši Denvera da trijumfuju u Čikagu rezultatom 114:106, ali bez pomoći Nikole Jokića koji je završio meč zbog isključenja već tokom druge četvrtine.

Posle duela sa Nikolom Vučevićem, srpski as je zahtevao da se sudi faul nad njim, te je prilikom vraćanja u odbranu vikao sudiji da je to trebalo da učini.

Ipak, nije sve prošlo na čistoj komunikaciji, već je Srbin tom prilikom i opsovao arbitra, zbog čega je momentalno morao u svlačionicu.

Naime, džoker je iskoristio i jednu reč koja je za sudiju bila previše i odlučio je da ga isključi.

- Sviraj taj faul, dr******“ - vikao je Jokić sudiji, a upravo ova reč na engleskom u originalu postala je zaštitni znak holivudskog glumca Semjuela L. Džeksona.

ESPN je preneo da su mu ovo objašnjenje ponudili navijači koji su bili u prvom redu i koji su jasno mogli da čuju šta je Jokić rekao.

Jokić je po završetku utakmice odbio da ponovi tu reč i da ulazi u detalje, pošto nije želeo da prođe sa još većom finansijskom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading