REKORDI PADAJU PRED JOKIĆEM! Sada i oni NEGATIVNI!

Autor:

Sport

10.12.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar daleko od prepoznatljive forme koja ga je krasila u šampionskoj sezoni.

REKORDI PADAJU PRED JOKIĆEM! Sada i oni NEGATIVNI!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Zvanično najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić se sa Denver Nagetsima nalazi u nezavidnom položaju. Naime, posle fantastičnog otvaranja nove NBA sezone, tim iz Kolorada je upao u rezultatsku krizu...

Ekipa je nanizala tri poraza, dok se ni srpski centar ne nalazi u svojoj prepoznatljivoj formi. Daleko je to od najbolje košarke koju je pružao "Džoker", dok navijači po društvenim mrežama izvlače statistiku koja ne ide na ruku prvoj zvezdi "grumenja".

Preciznije, na poslednja dva meča, protiv Los Anđeles Klipersa i Hjuston Roketsa koje su izgubili, Jokić je nešto slabije gađao iz igre, procenat šuta je bio loš, tačnije 31 odsto (samo 40 od 58 pokušaja).

 

 

To je ujedno i peti najgori rezultat jednog centra u istoriji najjače košarkaške lige na svetu, a negativan rekord apsolutno drži Džordž Majkan koji je igrajući za Mineapolis Lejkerse 1951. godine imao samo 21 procenat uspešnosti iz igre.

Navijači Denvera, ipak, veruju da će Jokić i ove procente poboljšati, kao i da će u nastavku sezone vratiti stari sjaj u igri, koji ga je krasio kada se sa Denverom okitio šampionskim prstenom.

Nagetsi u noći između ponedeljka i utorka gostuju Bogdanovoj Atlanti, dok dan kasnije idu na megdan Čikago Bulsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading