DUŠKO IVANOVIĆ POSLE VIRTUSA: "Srećan sam i ZADOVOLJAN"!

Autor:

Sport

20.10.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener kluba sa Malog Kalemegdana nije zabrinut.

DUŠKO IVANOVIĆ POSLE VIRTUSA: "Srećan sam i ZADOVOLJAN"!

Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od Virtusa u Bolonji u okviru četvrtog kola Evrolige rezultatom 85:79.

Bledi crveno-beli zasluženo su doživeli poraz, treći uzastopni u elitnom društvu, pošto su bukvalno prespavali prvo poluvreme.

U nastavku su zaigrali bolje u oba pravca, od rezultatskog minusa koji je iznosio maksimalnih plus 16, uveli meč u neizvesnu završnicu, ali nisu imali snage za veliki preokret.

Šabaz Nejpir, nakon indoletnog prvog poluvremena, zaigrao je odlično u poslednje dve deonice i ukupno dao 23 poena, dok je dok domaćina blistao Šengelija sa 19. Možda i veći hendikep za crveno-bele od poraza u Italiji jeste povreda Nemanje Nedovića, koji se u prvom poluvremenu požalio na bol u zadnjoj loži, te je ostatak meča proveo u civilu na klupi.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Trener crveno-belih bio je zadovoljan partijom svoje ekipe!?

- Prvo, čestitam Virtusu. Igrali su dobro i igrali su onako kako smo očekivali da će igrati. Mislim da je velika razlika za nas, i mislim, što je još važnije, naš šut za tri poena u prvih 20 minuta. Borili smo se, i veoma sam zadovoljan svojim timom. Borili smo se i na kraju izgubili smo utakmicu, ali moram reći da su moji igrači zaista dali sve od sebe i pružili maksimum koji mogu. Imamo mnogo stvari koje treba dokazati timu. Razlika je viđena u ovoj posebnoj igri, ali nema više toga za reći. Srećan sam; borili smo se i to je bila razlika - rekao je Duško Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading