NEDOVIĆ TUŽAN ZBOG NESREĆNOG PORAZA: "Nije SVE DO NAS!"

Autor:

Sport

13.10.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pali nakon drame.

NEDOVIĆ TUŽAN ZBOG NESREĆNOG PORAZA: "Nije SVE DO NAS!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženu su u Kaunasu od Žalgirisa rezultatom 79:74 u drugom kolu Evrolige.

Imali su crveno-beli meč "u svojim rukama", vodili su tokom čitave utakmice, da bi Žalgiris u poslednjoj četvrtini serijom 13:0 preuzeo vođstvo koje nije ispustio do kraja.

Nemanja Nedović izneo je svoje impresije.

- Ovo je možda i najzahtevnija utakmica u sezoni. Žalgiris je zaista čvrsta ekipa i ne odustaju nikada. Bukvalno do poslednjeg minuta. Mnogo mi je krivo što smo izgubili. Mislim da smo odgovorili na njihovu čvrstinu i agresivnost, kontrolisali manje-više utakmicu 35 minuta i onda opet tih zadnjih pet minuta - rekao je Nedović, pa nastavio.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 

- Nije tu sve bilo do nas, ulazili su im neki šutevi iz pada, pa onda lopta odskače po obruču… Pravili smo i mi naše greške, ali nisam video da se neko nije borio iz naše ekipe. Ostaje žal, teško je igrati ovde, ali idemo dalje - kaže Nemanja Nedović.

Nije siguran šta je glavni uzrok poraza.

- Kombinacija svega, kada treba da prelomimo utakmicu i odradimo sve što je do nas, onda se dogode ti njihovi šutevi koje sam spomenuo. Onda čovek šutne iz pada i da koš, a oni dobijaju samopouzdanje. Sudijski kriterijum se promeni, oni dozvole u zadnjoj četvrtini tuču koja se ne vidi golim okom, ali to je stvarno mnogo teško igrati. Baš je naporno, njihova tri ili četiri igrača se stalno zaleću na skok u napadu, uvek traže tu igru leđima za Ulanovasa. Za nas niže igrače, to je jako iscrpno. Borili smo se i dali sve od sebe, ali jednostavno ponekad moraš da priznaš da su zaslužili - zaključio je bek Crvene zvezde Meridianbet u razgovoru za Sport Klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading