SILNO POJAČANJE ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Košarkaš debituje u Evroligi protiv Virtusa

Autor:

Sport

19.10.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Duško Ivanović uveren da će na teren moći i oporavljeni kapiten Branko Lazić.

SILNO POJAČANJE ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Košarkaš debituje u Evroligi protiv Virtusa

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Nema odmora za košarkaše Crvene zvezde Meridianbet, pa ni vremena za tugovanje. Izabranici Duška Ivanovića poraženi su od Monaka u Beogradu sa 82:76 u trećem kolu Evrolige, a već sutra će crveno-beli gostovati Virtusu u Bolonji (petak, 20.30).

Italijani su ove sezone upisali dve pobede i jedan poraz i prvi su pratioci na tabeli iza španskog trija Real, Barselona, Valensija koji ne zna za neuspeh. Zbog toga su crveno-beli svesni da ih čeka težak posao, ali Ivanović diže moral svojoj ekipi.

Foto: Starsport

Duško Ivanović

- Nema plakanja i gledanja unazad i kad se pobedi i kad se izgubi. Igraju agresivno, dobro u tranziciji i imaju odlične pojedince i dobre šutere. Šengelija igra na niskom postu, kreira, šutira, Dobrić je odličan i vrlo su kompletna ekipa. Gledao sam sve njihove mečeve, izgubili su od Žalgirisa, ali su imali plus od 20 poena. Igraju na mahove, ukradene lopte, mi moramo da igramo strpljivo - rekao je Ivanović.

On se osvrnuo na na oporavak kapitena Branka Lazića, ali i status Brazilca Jaga Mateuša dos Santosa na kojeg Zvezda Meridianbet nije računala u uvodna tri kola Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Jago Mateuš dos Santos

- Nadam se da će Lazić igrati, nedelju dana nije igrao već. S druge strane, Jago je u dobroj formi i biće u ekipi. To je igrač u kog svi sada veruje, a neko ko veruje u njega najviše sam ja i pokazaće se da je dobar igrač - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading