NEDOVIĆ ZAGRMEO ZBOG NEUSPEHA! Nedopustivo je da OVO uradimo!

Autor:

Sport

18.10.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena Zvezda Meridianbet nije postigla četiri minuta koš u finišu meča protiv Monaka.

NEDOVIĆ ZAGRMEO ZBOG NEUSPEHA! Nedopustivo je da OVO uradimo!

Foto: Starsport

Monako je trijumfovao su slavili u Štark areni rezultatom 82:76, iako je Zvezda Meridianbet vodila 70:66 u 34. minutu, ali od tada nije postigla koš iz igre do poslednjeg zvuka sirene.

- Presudila je poslednja četvrtina u kojoj smo svi igrali nedopustivo. Nismo dovoljno cenili loptu, nismo dovoljno cenili trud koji smo uložili da bismo bili u egalu. Neke ključne lopte, gde smo mogli da prelomimo utakmicu, otišle su ne znam ni ja gde. Više dogovornosti, treba više da cenimo to što radimo - rekao je Nedović.

- Sada je vruća glava i moguće da je svako video utakmicu na svoj način. Falilo je sve. Nismo dolazili u dobre pozicije. Kada je trebalo da se završi, nismo, nego smo bacali lopte u bunar.

Foto: Starsport

 

Posle trojke Nedovića za 70:66, Zvezda Meridianbet je imala prvi put "plus četiri", posle dugo vremena, ali potom nije dala koš do kraja utakmice.

- Umesto da u tom trenutku prelomimo utakmicu, primili smo tešku trojku, a u sledećem napadu smo imali ishitren šut ili izgubljenu loptu. Moramo što pre da se saberemo, da svi budemo na istoj talasnoj dužini, jer je to jedini način.

Već u petak, crveno-beli gostuju Virtusu u Bolonji.

- Utakmice idu kao na traci. Oni su dobili Monako 30 razlike tamo, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Svako od nas individualno mora da analizira utakmicu večeras, jer će nam to najbolje pomoći - istakao je Nedović na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading