OPET GLAVOBOLJA ZA IVANOVIĆA! Zvezda Meridianbet nekompletna i protiv Monaka!

Autor:

Sport

18.10.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju "kneževe" u trećem kolu Evrolige od 20 časova.

OPET GLAVOBOLJA ZA IVANOVIĆA! Zvezda Meridianbet nekompletna i protiv Monaka!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pokušaće protiv Monaka da dođu do druge pobede u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Posle pobede nad Asvelom i poraza u Kaunasu od Žalgirisa, crveno-beli će u Štark areni ugostiti prošlosezonskog učesnika fajnal-fora, koga sa klupe predvodi igračka legenda i nekadašnji trener srpskog šampiona Saša Obradović.

Ipak, šef struke Zvezde Meridianbet Duško Ivanović ponovo neće moći da računa na kompletan igrački kadar. Kao i u duelu protiv Litvanaca, izostaće kapiten Branko Lazić, koji je bio odsutan i u Kaunasu.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Branko Lazić je poslednji put igrao u drugom kolu AdmiralBet ABA Lige kada je klub sa Malog Kalemegdana pobedio Cedevita Olimpiju. Bilo je to 8 oktobra, a kapiten Zvezde Meridianbet je proveo 10 minuta na parketu.

Od tada se igrač sa najdužim stažom među crveno-belima oporavlja od lakše povrede koju je zadobio, očito da nije u potpunosti sanirao istu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Promene

18.10.2023 22:46

IVANOVIC NIJE TRENER ZA VELIKA DELA.