NAJLEPŠA FOTKA IZ AVIONA! KSS objavio kako IZGLEDA srebrna PORODICA iz Manile! (FOTO)

Autor:

Sport

12.09.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaši se vratili u domovinu.

NAJLEPŠA FOTKA IZ AVIONA! KSS objavio kako IZGLEDA srebrna PORODICA iz Manile! (FOTO)

Foto: Republika

Sjajnu dobrodošlicu imali su reprezentativci Srbije na aerodromu "Nikola Tesla", po povratku iz Manile.

Veliki broj navijača "orlova" priredio je spektakularan doček Pešićevim izabranicima, koji su na Svetskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju i na najlepši način prezentovali svoju državu.

Srpski košarkaši doputovali su oko 23.45 u Beograd istorijskim letom, prvim ikada iz Manile za našu prestonicu, pošto se kompanija "Er Srbija" potrudila da "orlovima" napravi povratak za pamćenje, dok su pred fanove koji su ih nestrpljivo čekalli izašli 20 minuta posle ponoći.

 

Tim povodom KSS je na svom Tviter profilu objavio najlepšu fotografiju večeri, na kojoj su se nalazili okupljeni svi reprezentativci, zajedno sa Borišom Simanićem. Usledila je zajednička fotka, dok se ispred igrača nalazila torta čestitke. 

Nema sumnje da će ova generacija u budućnosti tek donositi radost navijačima srpske reprezentacije, a priliku za to imaće već na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.

Podsetimo, Srbija je kao jedna od dve najbolje evropske selekcije (uz šampiona Nemačku) obezbedila plasman na najveće planetarno takmičenje 2024. u francuskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading