NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Srbija na Mundobasketu BEZ POLA tima!

Autor:

Sport

23.07.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sitno se broji do Svetskog prvenstva.

NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Srbija na Mundobasketu BEZ POLA tima!

Foto: Starsport

Pešić, Marinković, Jokić, Lučić i Micić

Svetislav Pešić obratiće se javnosti u ponedeljak, 24. jula od 16 časova u hotelu "Crown Plaza" i objaviće spisak košarkaša na koje računa za predstojeći Mundobasket.

Ukoliko bi Srbija bila u najjačem sastavu, sigurno je da bi figurirala za najsjajnije odličje.

Ono što nisu dobre vesti je to da su neki otkazi već potvrđeni, a još neki su vrlo blizu tome.

Kako saznajemo, Nikola Kalinić sigurno neće biti član reprezentacije. Duga sezona je uzela maha, i zbog želje da se što bolje oporavi i spremi za naredne izazove fenomenalni krilni igrač je odlučio da ovaj put "odjavi" selektora Pešića.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

 

Vasilije Micić je posle par godina dominacije u Evroligi odlučio da se otisne preko bare, potpisao je unosni ugovor sa Oklahomom, i veliklo je pitanje hoće li nastupiti za Srbiju.

Foto: Starsport

Vasilije Micić

 

Izazovi NBA lige su potpuno drugačiji, potrebna je aklimatizacija na novu sredinu, a više puta smo videli da igrači moraju da odbiju nacionalnu seleckiju kada tek ulaze u ligu.

Strašni udarci za selektora Pešića ali i celokupnu košarkašku javnost. Nekada je nacionalni dres bio svetinja, i poziv je bio najveća čast.

Sada su se vremena promenila. Odigrava se sulud broj utakmica u sezoni, a igračima za jedno propuštanje nema šta da se zameri.

Vasa je igrao za reprezentaciju i kada mu je preminula majka, ostao je uz tim i svaki pravi navijač to mora da ceni.

Nikola Kalinić je takođe uvek bio na raspolaganju, sem kada ga povrede nisu sprečile u tome.

Na nekim drugim momcima je da sada podnesu veći teret, zaigraju za svoju državu i učine sebe i nas ponosnim na grb koji im stoji na grudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vasa

23.07.2023 15:01

Imamo toliko dobrih igrača da se mogu 3 reprezentacije veoma jake stvoriti samo treba ukombinovati dobro! Ko god bude igrao samo neka se zalaže i bori a rezultat uz malo sreće može biti dobar. I ako podbace nije smak svijeta!