NANELI BACIO "PONOĆNU BOMBU": Ljubimac grobara "ZAPALIO" javnost! Da li je OTKRIO i svoj NAREDNI KORAK?!

Autor:

Sport

15.07.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi kojima je crno-bela boja u srcu voleli bi da ga vide u Partizanu i sledeće sezone.

NANELI BACIO "PONOĆNU BOMBU": Ljubimac grobara "ZAPALIO" javnost! Da li je OTKRIO i svoj NAREDNI KORAK?!

Foto: Starsport

Vrelo leto na košarkaškoj transfer pijaci se nastavilo.

Crvena zvezda Meridianbet u jednom danu ozvaničila je dva transfera, pa su tako četu Duška Ivanovića pojačali Majk Tobi i Džoel Bolomboj, dok po javnosti kruže priče da će naredna pojačanja biti Šabaz Nejpir i Rokas Giedraitis.

Uz Dejana Davidovca, Miloša Teodosića, Marka Simonovića i Adama Hangu koji su već stigli u klub, nema dileme da se na Malom Kalemegdanu spremaju da vrate titulu šampiona AdmiralBet ABA lige koju je Partizan osvojio prošle sezone.

Crno-beli su za sada doveli Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, ali su i zadržali Kevina Pantera i Zeka Ledeja, te se grobari nadaju da će i Džejms Naneli ostati u klubu. Upravo je Naneli bacio jednu "ponoćnu bombu" i objavom na Tviteru "zapalio" je javnost.

Vidim da se timovi 'pune' ove godine - napisao je Amerikanac, a u komentarima su krenule da se nižu spekulacije šta bi ova objava mogla da znači.

 

 

Grobari su dočekali ove reči Nanelija kao nadu da će njihov ljubimac produžiti ugovor sa Partizanom, te da je namerno "bocnuo" večitog rivala koji je završio već šest pojačanja.

Sam Naneli nije odgovarao na komentare, ali deluje da je ovom objavom otkrio da prati dešavanja na domaćoj transfer sceni, te je najavio da bi i uskoro mogao da potpiše novi ugovor sa Partizanom i na taj način obraduje sve navijače crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading