ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Obradović dobija OTKAZ!

Autor:

Sport

29.05.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo apsolutno niko nije mogao da očekuje.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Obradović dobija OTKAZ!

Foto: Starsport

Željko i Saša Obradović

Svet košarke pogodila je jedna neočekivana vest - srpski trener, Saša Obradović, mogao bi da dobije otkaz u ekipi Monaka.

Italijanski novinar Mateo Andreani sa portala "Basket Insajd 360" preneo je informaciju da će Obradović napustiti klupu Monaka i pored toga što je sa ovim klubom napravio ogroman uspeh i osvojio treće mesto na fajnal-foru Evrolige.

 

 

Pored odličnih igara u Evropi, Monako dominira i na domaćoj sceni, pa je zato veoma čudno zbog čega bi želeli da menjaju trenera.

Pomenuti izvor informacija navodi da je Ćavi Paskval prvi izbor vlasnika Monaka, ali potencijalni problem može da bude što je za njegove usluge zainteresovan i Efes koji traži zamenu za Ergina Atamana koji je prešao u Panatinaikos.

Takođe, kao opcija figurira i nekadašnji trener Partizana, a sada strateg Bajerna, Andrea Trinkijeri.

Obradović je trenersku karijeru počeo još 2005. godine i vodio je klubove u Nemačkoj, Ukrajini i Poljskoj, a najdublji trag ostavio je u Albi. Takođe, sedeo je na klupi Lokomotive Kubanj i Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading