OHLADITE ŠAMPANJAC! Evroliga ODUŠEVILA grobare pred meč u Madridu!

Autor:

Sport

27.04.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je zaslužena nagrada.Košarkaši Partizana blizu su senzacije i plasmana na fajnal-for Evrolige.

OHLADITE ŠAMPANJAC! Evroliga ODUŠEVILA grobare pred meč u Madridu!

Foto: Starsport

Kevin Panter protiv Reala

Košarkaši Partizana blizu su senzacije i plasmana na fajnal-for Evrolige.

Crno-beli su stigli do brejka već na startu plej-of serije protiv Reala u Madridu (89:87), a trojku za pobedu postigao je Kevin Panter.

Kapiten Partizana ove sezone igra fenomenalno, a sada je na njegovu adresu stiglo zasluženo priznanje. Evroliga je oduševila grobare, a Panter i njegovi saigrači mogu da ohlade šampanjac jer je lider crno-belih proglašen za najkorisnijeg igrača prve runde plej-ofa elitnog takmičenja.

Kevin Panter je do MVP priznanja stigao brutalnom partijom u Madridu. Meč je završio sa 26 poena, imao je i šest asistencija što mu je lični rekord karijere u Evroligi, a indeks korisnosti bio mu je 33.

 

 

Identičan indeks je imao i Gabrijel Dek iz Real Madrida, ali je njegov tim poražen pa tako nije uključen u izbor za najboljeg, a iza sebe Panter je ostavio i Vejda Boldvina iz Makabija čiji je indeks iznosio 26.

On je u pobedi tima iz Tel Aviva u Monaku (67:79) učestvovao sa 20 poena i po šest skokova i asistencija.

Posle Pantera i Boldvina sledi niz od pet igrača sa indeskom korisnosti od po 20: Sertač Šanli (Barselona), Alfa Dialo (Monako), Marko Gudurić (Fenerbahče), Valter Tavares (Real Madrid) i Mustafa Fal (Olimpijakos).

Real Madrid i Partizan drugi meč serije igraju u četvrtak od 20.45, takođe u prestonici Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading