ONE ĆE NA MEGDAN HRVATSKOJ: Marina Maljković objavila spisak košarkašica za BALKANSKI DERBI!

Autor:

Sport

07.11.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije je veliki izazov. Naše devojke započinju odbranu titule prvaka Evrope već naredne nedelje, a tim povodom je i selektorka reprezentacije Marina Maljković, saopštila i spisak imena na koje računa u prvom prozoru kvalifikacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marina Maljković

Evropsko prvenstvo će se održati 2023. godine u Izraelu i Sloveniji a Srbija se u prvom prozoru kvalifikacija nalazi u grupi sa Bugarskom i Hrvatskom.

Aktuelne šampionke Evrope će u prvom kvalifikacionom prozoru odigrati samo jednu utakmicu, u nedelju, 14. novembra od 18 sati a protivnik je reprezentacija Hrvatske u Zaboku.

S tim u vezim, selektorka Marina Maljković je pred taj meč, na spisak stavila 15 igračica: Sašu Čađo (Polkovice), Ivon Anderson (Venecija), Nevenu Jovanović (Šopron), Tinu Krajišnik (Galatasaraj), Draganu Stanković (USK Prag), Aleksandru Crvendakić (Lion), Katarinu Zec (Araski), Jovanu Nogić (Promete), Minu Ðorđević (Budućnost), Ivanu Katanić (Kangarus basket), Teodoru Turudić (Ružomberok), Ivanu Racu (San Ðovani), Mašu Janković (Crvena zvezda), Sofiju Olić (Partizan) i Višnju Stefanović (Art basket).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading