NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Legenda Zvezde bez dlake na jeziku o Pešićevom izboru za selektora Srbije!

Autor:

Sport

04.10.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Slavnić, legenda srpske košarke, ocenio je da je Svetislav Pešić idealno rešenje za mesto selektora Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Novi selektor Srbije Svetislav Pešić

Moka smatra da će popularni Kari svojom harizmom i iskustvom pomoći Srbiji da ostvari ciljeve.

Pešić je samo dva meseca stariji od mene, mi smo generacija, ali to nije razlog zbog kog ću reći sve pozitivnio o njemu. Bio je odličan plejmejker, razume igru, pokazao je to već 2001. i 2002. godine kada je osvojio evropsko i svetsko zlato i u ovom trenutku je apsolutno najbolje rešenje. Posebno mi je drago što moja generacija još vlada - rekao je Slavnić za "Meridiansport".

Republika

Foto: Starsport

Slavnić veruje Pešiću

Istakao je koga vidi nekoga nosioca nove generacije pored Jokića, Bogdanovića i Micića?

- Apsolutna ova trojica momaka. Kada malo zagrebemo videćemo da su tu Pokuševski i Petrušev, koji su svojim talentom istakli svoju kandidaturu. Za neku dalju budućnost, ne bih mogao da kažem. Zato želim Pešiću svu sreću. I ja sam dobio 2007. godine reprezentaciju u kojoj su mi četvorica igrača otkazala poziv, a ja sam morao da pozovem devetoricu novih. Rezultat je izostao, ali su bar posle mene sledeći treneri koristili te igrače. Najveći pogodak je, što je do dan danas, Teodosić prvi plejmejker u reprezentaciji, znači da nisam omanuo - dodao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading