NASTAVLJEN SKANDAL U HRVATSKOJ: HNS morao da se IZVINJAVA zbog bahatosti svog igrača!

Autor:

Sport

18.12.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u našem susedstvu se ne stišava, iako su "vatreni" osvojili bronzu.

NASTAVLJEN SKANDAL U HRVATSKOJ: HNS morao da se IZVINJAVA zbog bahatosti svog igrača!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Dejan Lovren

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je ekipu Maroka sa 2:1 u meču za bronzu na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa je na taj način stigla do druge uzastopne medalje na najvažnijem fudbalskom turniru.

Ipak, i pored toga što su se okitili medaljom, atmosfera nije bila baš najbolja u hrvatskoj reprezentaciji, nakon što se Dejan Lovren sukobio sa novinarima iz svoje zemlje.

Prilikom prolaska kroz miks zonu, Lovren je grupi hrvatskih novinara koji su od njega tražili izjavu dobacio: "Sad će vam Luka Modrić dati izjavu" i nastavio dalje.

Nakon što su se dvojica novinara nasmejala, usledila je reakcija odbrambenog igrača Zenita iz Sankt Peterburga.

- Ko se smeje. Kakav je ovo način, vama nije drago zbog ovoga, niste ponosni. Jedni ste od retkih koji ste 'pljuvali' po nama od početka i niste verovali. Sad se tu podsmehuješ, smrade jedan -  rekao je Lovren, prenela je Hina.

Foto: Tanjug/AP

Ovo je druga bronza Hrvatskoj na Mundijalima

Zbog ovakvog ponašanja štopera morao je da reaguje i Fudbalski savez Hrvatske (HNS), koji se izvinio u ime svg igrača.

Sa druge strane, Fran Vulas, jedan od novinara koje je Lovren vređao,  kasnije je u kraćem osvrtu na to što se dogodilo konstatovao da "Lovren vodi bitke sam sa sobom", a na kraju osvrta dodao je, "Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvariti".

Do kraja Mundijala u Kataru je ostala još jedna utakmica, a danas se od 16 časova, u velikom finalu, sastaju selekcije Francuske i Argentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading