Ustaše ne prestaju sa ludovanjem: TOMPSON PEVA ANTI-SRPSKE PESME NA DALIĆEVOM DOČEKU!

Autor:

Sport

24.07.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rodnom gradu hrvatskog selektora Zlatka Dalića, Livnu, biće organizovan veliki doček za selektora "vatrenih", a još jednu mrlju na rezultat njegove selekcije na Mundijalu baciće proustaški pevač Marko Perković Tompson.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić ide na treći doček od kraja šampionata

Dalić je rođen u Livnu, ali je veći deo života i karijere proveo u Hrvatskoj. Njemu je prošle nedelje uprličen doček u Varaždinu, gde trenutno živi, ali su i meštani njegovog rodnog grada rešili da mu se zahvale za srebro u Rusiji.

Tako će na stadionu "Zgona" u Livnu nastupati kontroverzni proustaški pevač Marko Perković Tompson, koji je bio i na svečanom dočeku u Zagrebu kao specijalni gost reprezentativaca, a pored njega se očekuju i nastupi Mata Bulića i Nine Badrić, pred oko 30-40.000 ljudi.

Dalić inače Tompsona, pa je poludeo kada su ga pre nekoliko dana novinari pitali da li je ne njegov zahtev pevao u Zagrebu i Varaždinu, izjavivši da nije ni vreme ni mesto da se postavljaju takva pitanja. Pored Dalića je planirano i gostovanje Ante Rebića u Livnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

24.07.2018 08:08

Ustaške ispade i provokacije treba ignorisati!

Darko

24.07.2018 08:17

Šta smo drugo mogli očekivati od jednog fašiste

goga

24.07.2018 08:18

Zaista treba da prestanemo da pridajemo važnost ovom čoveku. To je njegova sramota, a ne naša.

Una

24.07.2018 08:20

Koda je to nesto novo i neocekivano.