ZVEZDA ŠOKIRALA PARTIZAN: Pogledajte kako je Olajinka za dva minuta dotukao crno-bele! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dominiraju.

ZVEZDA ŠOKIRALA PARTIZAN: Pogledajte kako je Olajinka za dva minuta dotukao crno-bele! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Tim iz Ljutice Bogdana trenutno na poluvremenu vodi rezultatom 2:0, golovima Pitera Olajinke.

Prvi pogodak je pao u 27. minutu kada je Nigerijac dočekao loptu na drugoj stativi i uz malu pomoć odbrane crno-belih savladao Jovanovića. Nije prošlo puna dva minuta, a usledilo je novo veliko uzbuđenje na Marakani. Sjajna akcija počela je pasom u prostor Stamenića za Mijailovića koji je poslao perfektan centaršut za Olajinku, a ovaj još lepše primio loptu i iz poluvoleja je zakucao u mrežu Jovanovića.

Atmosfera pre početka utakmice je sve samo ne prijateljska. Naime, igrači crno-belih su protestovali tako što su stajali pored aut linije ne želeći da se postave po terenu na poziv sudije, a kada su se posle sedam minuta raspoedlili izbacili su loptu namerno van terena.

Glavni arbitar meča je pokazao žuti karton kaptenu Partizana, Svetozaru Markoviću, zbog toga pre početka meča. Podsetimo, tim iz Humske nije želeo da igra ovaj okršaj, jer su bili nezadovoljni suđenjem u prethodnom derbiju sudije Pavla Ilića. Ipak crno-beli su odlučili da odigraju utakmicu, ali su ipak izrazili neki vid nezadovoljstva.

 Pobednik ovog duela igraće protiv Vojvodine u finalu koja je bila bolja od Radničkog 1923 iz Kragujevca na Čika Dači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading