KAKAV POTEZ FUDBALERA! Pred sudijom TERAO saigrača da se VALJA, pa zaradio CRVENI KARTON! Karate POTEZI NA TERENU!

Autor:

Sport

10.03.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena stiže nam iz Uzbekistana.

KAKAV POTEZ FUDBALERA! Pred sudijom TERAO saigrača da se VALJA, pa zaradio CRVENI KARTON! Karate POTEZI NA TERENU!

Foto: printscreen/x.com

Jedan nedavni video snimak postao je viralan na društvenim mrežama, prikazujući fudbalere uzbekistanskih klubova Andijan i Bunjodkor u veoma neobičnoj situaciji.

Tokom jedne utakmice, Usman Ismonalijev, igrač gostujuće ekipe, iznenada podiže nogu i naslanja je na protivničkog igrača, stvarajući prilično bizarnu situaciju.


Nakon ovog neočekivanog poteza, usledila je rasprava između igrača oba tima. Saigrači "žrtve" pokušavali su da ubede Ismonalijeva da padne, što je na kraju i učinio.

 

 

Sudija je promptno reagovao, dodelivši crveni karton "nasilniku". Ovaj neobičan incident ostavio je mnoge ljubitelje fudbala u šoku, dok su se na društvenim mrežama pokrenule brojne rasprave o tome šta je tačno motivisalo Ismonalijeva na ovakav postupak.

Zanimljivo ješto su i "napadač" i igrač koji je ubeđivao saigrača da padne, zaradili po crveni karton. 

Video snimak je izazvao različite reakcije javnosti, a mnogi su komentarisali kako se retko viđa ovakav neobičan potez na fudbalskom terenu. Diskusije o mogućim posledicama ovakvog ponašanja, kao i o ulozi sudije u rešavanju ovakvih situacija, takođe su postale aktuelne među navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta.

Ovaj neobičan incident na fudbalskom terenu izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo brojne diskusije o ponašanju igrača, ulozi sudija i fer pleju u sportu. Nastavićemo da pratimo razvoj situacije i reakcije u vezi sa ovim neobičnim događajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading