SEVERINA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Došao sam da budem ŠAMPION!

Autor:

Sport

15.02.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samouveren je krilni napadač!

SEVERINA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Došao sam da budem ŠAMPION!

Foto: star sport

Fudbaleri Partizana su započeli takmičenje u Superligi Srbije pobedom protiv Javora u Ivanjici 1:0 i tako zadržali prvo mesto na tabeli. Dobru uvertiru za drugi deo sezone u kome crno-beli hoće da pokažu da imaju "štofa" za titulu, prepoznao je krilni napadač kluba iz Humske, Ksander Severina.

On je istakao da ima najviše ciljeve, to jest da je došao kako bi sa Duljajem i ekipom osvojio naslov prvaka Srbije. 

– Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno, neće da bude lako, jer zbog terena u svakoj utakmici moramo da damo 200 odsto da bismo pobedili. Na ličnom planu želim golove i asistencije, jer mislim da je to najbolji način da pomognem ekipi – istakao je napadač u Partizanovom podkastu.

Foto: Starsport

Ksander Severina

Potom je dobio pitanje sa kojim saigračem sa najbolje razume na terenu.

– Sa Stojketom (Aranđel Stojković), obojica igramo na desnoj strani. Naravno, mnogo znači kada iza sebe imam Bibarsa Natha i Gajasa Zahida, oni vide i najmanji prostor za pas. Na meni je samo da napadnem prostor, a oni će naći način da mi pošalju loptu - dovršio je Severina. 

Partzanu predstoji meč sa IMT, koji će biti prvi na stadionu JNA u ovoj polusezoni. Posle toga gostuju Radniku, da bi im poslednja provera pred večiti derbi na Marakani bio Železničar iz Pančeva u Humskoj. Utakmica sa Crvenom zvezdom mogla bi da bude presudna i odlučujuća u trci za titulu šampiona Superlige. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading