"ZVEZDINU JESEN OBELEŽILO 12 BONUSA": U redovima crveno-belih vlada OPTIMIZAM!

Autor:

Sport

10.12.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna pozitivna stavka pored obaranja rekorda...

"ZVEZDINU JESEN OBELEŽILO 12 BONUSA": U redovima crveno-belih vlada OPTIMIZAM!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je juče slavila nad ekipom Mladosti iz Lučana na stadionu "Rajko Mitić" i tom pobedom još jednom odbranila "neosvojivu tvrđavu", te prestigla Real Madrid kada je u pitanju niz nepobedivosti u nacionalnom šampionatu na domaćem terenu.

U redovima cvreno-belih vlada optimizam, ali nije samo pomenuta činjenica razlog tome.

Na jučerašnjem meču je tim iz Ljutice Bogdana do pobede predvodio momak rođen 2005. godine Jovan Mijatović koji je upisao ključni gol i asistenciju u preokretu. Popularni Bekam je odigrao odličan meč nakon što je ušao na teren na poluvremenu, ali nije bio jedini "mladić" koji je doprineo pobedi izabranika Baraka Bahara, s obzirom da su zajedno sa njim ušli i Nikola Knežević i Kosta Nedeljković.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović

 

Zbog sve češćih nastupa mladih igrača zadovoljni su u FK Crvena zvezda.

- Trijumfovala je Crvena zvezda protiv lučanske Mladosti u utakmicu u kojoj je nastupilo čak pet crveno-belih bonusa, od kojih su četvorica ponikla u našoj Omladinskoj školi, a koji kroz sjajne partije u prvom timu stasavaju u odlične fudbalere. Kada se pogleda šira slika, za Zvezdu je tokom jeseni nastupilo čak 12 fudbalera koji su uzrasta do 21 godine, što pokazuje kakvu budućnost imamo - poručuju iz tabora crveno-belih.

Za Zvezdu je juče šansu dobilo pet bonus fudbalera, to su: Stefan Mitrović, Vladimir Lučić (2002), Nikola Knežević (2003), Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović (2005), a pored njih ove jeseni zaigrali su i Andrija Maksimović, Veljko Milosavljević (2007), Jovan Šljivić (2005), braća Nikola i Jovan Mituljikić (2003), Uroš Kabić (2004), ali i Marko Stamenić koji spada u bonus igrače (2002).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading