SKANDAL VEKA NA ŽREBU U HAMBURGU! Čuli se zvuci iz filmova za odrasle tokom izvlačenja iz šešira u kom je bila Srbija!

Autor:

Sport

02.12.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija tokom žrebanja selekcija iz četvrtog šešira.

SKANDAL VEKA NA ŽREBU U HAMBURGU! Čuli se zvuci iz filmova za odrasle tokom izvlačenja iz šešira u kom je bila Srbija!

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u C grupi Evropskog prvenstva koje se naredne godine igra u Nemačkoj, a nepun minut pre nego što je ime naše države izvučeno, desio se skandal neviđenih razmera.

Podsetimo, na žrebu za EURO 2024 koji je održan Hamburgu, "orlovi" su svrstani u grupu C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Međutim, dok se birao poslednji član prethodne, Grupe B, što je na kraju bila Italija - usred dvorane u Hamburgu gde se žreb obavljao - čulo se stenjanje žene.

Taj zvučni zapis nekog erotskog filma izgleda da su hakeri ubacili "u program", pa se sa zvučnika u dvorani začulo ono što niko ni u najluđim snovima nije mogao da pretpostavi.

Evo i kako je to izgledalo:

Srećom po organizatore ove ceremonije, a UEFA je nadležna za vođenje žreba, kao i sam šampionat Evrope, pomenuti tonski zapis trajao je samo nekoliko sekundi, pa je momentalno ugašen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading