SPORTSKO VEČE I DALJINSKI U RUKAMA: Evo gde ISTOVREMENO možete gledati fudbalere Srbije i košarkaše Partizana

Autor:

Sport

15.11.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Luvenu počinje u 20.45, a ona u Minhenu u 20.30.

SPORTSKO VEČE I DALJINSKI U RUKAMA: Evo gde ISTOVREMENO možete gledati fudbalere Srbije i košarkaše Partizana

Foto: Starsport

Ljubitelji fudbala i košarke imaće danas još jedno sportsko veče uz svoje televizore. Fudbaleri Srbije gostovaće od 20.45 Belgiji u prijateljskom meču koji će selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju poslužiti kao poslednja provera pred odlučujući meč za odlazak na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

Utakmica će se zbog obilnih padavina igrati u Luvenu umesto u Briselu i to bez prisustva navijača, a svi koji žele da barem mislima budu uz "orove" mogu navijati za njih u direktnim prenosima na RTS 1 i na televiziji Arena sport premijum 1.

Samo 15 minuta ranije, u Minhenu, košarkaši Partizana gostovaće Bajernu u osmom kolu Evrolige. Izabranici Željka Obradovića savladali su u prethodnoj rundi Fenerbahče u Beogradu, a kako si i prošle sezone bili bolji od Bavaraca u njiohovoj hali crno-beli veruju da mogu da nastave niz trijumfa.

Foto: Starsport

 

Hala Bajerna biće ispunjena do poslednjeg mesta, biće kao i prošle godine veliki broj navijača Partizana, a svi koji nisu u hali moći će uživo da gledaju meč u direktnom prenosu na televiziji Sport klub 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading