BAHAR NAJAVIO BORBU: Samo pobeda dolazi u obzir protiv Lajpciga

Autor:

Sport

06.11.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak ne razmišlja o remiju

BAHAR NAJAVIO BORBU: Samo pobeda dolazi u obzir protiv Lajpciga

Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, Barak Bahar, održao je konferenciju za medije pred veliki meč protiv nemačkog tima Lajpcig sutra uveče (21.00) u okviru četvrtog kola Lige šampiona. Bahar je istakao da se ekipa neće zadovoljiti remijem

- Nikad ne igram na remi, već na pobedu. To DNK Zvezde, isto i mene. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije da se igra pred navijačima. Imali smo teže utakmice u gostima, dobro smo izgledali, a protiv Jang Bojsa smo izgubili dva boda, iako smo mogli da pobedimo - rekao je Bahar. 


U prethodnoj utakmici protiv Lajpciga, Zvezda je pokazala da može da se nosi sa ovim protivnikom i da, kada je u pitanju presing, može da postigne gol protiv bilo koje ekipe. Bahar je izrazio uverenje da će predstojeći meč biti drugačiji jer će se igrati pred domaćom publikom, što bi moglo da bude dodatni motiv za njegovu ekipu.

Trener Bahar je naglasio da neće biti velikih promena u taktici i sastavu ekipe u odnosu na prethodne utakmice, ali da će igrači biti dodatno motivisani da pruže svoj maksimum pred svojim navijačima. Bahar se nada da će Zvezda uspeti da ostvari pobedu i tako se približi cilju - plasmanu u nokaut fazu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading