ORI SE PESMA DELIJA U LAJPCIGU! Nemačkom ODZVANJA: "Kosovo je Srbija"! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda gostuje viceprvaku Bundeslige u sredu od 21 čas (TV Arena P1, RTS 1).

ORI SE PESMA DELIJA U LAJPCIGU! Nemačkom ODZVANJA: "Kosovo je Srbija"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Izabranici Baraka Bahara u trećem kolu Lige šampiona izlaze na megdan Lajpcigu, koji je u prethodna dva meča upisao tri boda, jedan više od crveno-belih.

Nemački tim je posle pobede nad Jang Bojsom u Bernu od 3:1, poražen na istom stadionu gde će igrati i klub s Marakane sutra od 21 sat od moćnog Sitija identičnim rezultatom, pa će u duelu protiv Crvene zvezde tražiti šansu da pre revanša u Beogradu napravi korak ka narednoj rundi.

S druge strane, Baharov tim će imati vetar u leđa s tribina Red bul arene, budući da su delije odavno najavile invaziju na Lajpcig, a da je tako svedoči i slika koja direktno od reportera "Republike" stiže iz najvećeg grada Savezne države Saksonije.

Delije su gromoglasnom pesmom "obavestile" pristalice Lajpciga da će ih nadglasati i kada bude počeo meč trećeg kola, dok su ove večeri iz sveg glasa zagrmili: "Kosovo je Srbija".

Pogledajte u prilogu kako je sve to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
HULIGANIZAM

25.10.2023 10:21

STO NE ODU U MITROVICU PA TAMO DA AGETIRAJU ! DA VICU ! NEKO IH PLACA ZA NJIHOV HAOS !