APEL DELIJA: PAZITE SE OSVETE Hrvata i Italijana!

Autor:

Sport

21.10.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neophodno je dobro izabrati rutu.

APEL DELIJA: PAZITE SE OSVETE Hrvata i Italijana!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde koji se upute na gostovanja u Lajpcig ili Bern moraju biti veoma oprezni kako bi sačuvali živu glavu.

Put do Nemačke i Švajcarske, bar onaj najkraći kolima, vodi preko Hrvatske i Italije, a to su potencijalna mesta gde bi navijači ljutih rivala mogli da naprave sačekuše.

Pre svega navijači Rome jer su im delije prošle godine ukrale zastavu njihove najveće navijačke grupe "Fedajn" i zapalili je na Marakani protiv Čukaričkog.

S druge strane, Dinamovi bed blu bojsi su oduvek nerijateljski raspoloženi prema delijama, a još su u bratskim odnosima sa "Fedajnom".

Republika

Foto: Starsport

Delije

 

Zato bi zvezdaši morali dobro da razmisle kod planiranje puta, jer najkraća i najjeftinija opcija ne znači da će biti i najbolja. Pritom je oprez neophodan ne samo u Hrvatskoj i Italiji, već i u Sloveniji, pa i Austriji koje su na rutama kretanja.

Grupa delija koja je došla u Bolonju da bodri košarkaše je napadnuta na ulicama tog grada, neki su završili i u bolnici, a ova situacija poziva na dodatni oprez.

Ostaje nada da će naredna putovanja proteći bez incidenata i napada, a da će delije uživati u odličnim predstavama svog voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading