"MITROS ON FIRE": Srbija načela Crnogorce GOLČINOM Aleksandra Mitrovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana je eksplodirala.

"MITROS ON FIRE": Srbija načela Crnogorce GOLČINOM Aleksandra Mitrovića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije od 9. minuta meča na Marakani vode protiv Crne Gore u osmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Strelac za "orlove" je, a ko drugi do Aleksandar Mitrović. Napadač Al Hilala autor je pravog malog remek-dela za vođstvo našeg tima. On je u devetom minutu najpre predriblao iskusnog štopera gostiju Stefana Savića, a potom iskosa sa desne strane spoljnim delom stopala matirao golmana Crne Gore Mijatovića.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

Mitroviću je to bio 56 pogodak u dresu sa nacionalnim grbom, a upravo igra svoj 85 meč. Nedavno je u duelu i porazu od Mađarske u prethodnom kolu to broju nastupa pretekao selektora Dragana Stojkovića Piksija. 

Inače, duel sa "hrabrim sokolovima" od izutetne je važnosti za obe selekcije u kvalifikacionoj grupi G. Srbiju bi pobeda dovela na prag kontinentalnog šampionata u Nemačkoj dogodine, pošto bi prvom pratiocu, upravko Crnogorcima, pobegla na plus pet bodova viška.

Timu Dragana Stojkovića ostalo je da nakon ovog meča odigraju svoj poslednji meč u grupi, protiv Bugarske u Leskovcu sredinom novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading