POZNATO STANJE POVREDE BUKARIJA! Sada je JASNO da li će biti SPREMAN za Lajpcig!

Autor:

Sport

14.10.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler sprskog šampiona preskočio reprezentativne obaveze u selekciji Gane.

POZNATO STANJE POVREDE BUKARIJA! Sada je JASNO da li će biti SPREMAN za Lajpcig!

Foto: Starsport

Osman Bukari

Zabrinula je navijače Crvene zvezde informacija da je, uz golmana Omrija Glazera, najbolji igrač srpskog šampiona Osman Bukari, "odjavio" poziv u nacionalni tim Gane zbog povrede.

Iako je trebalo da se sa ostalim saigračima iz selekcije "crnih zvezda" nađe na američkoj turneji, gde će Ganjanima rivali biti selekcije  Meksika i SAD, Bukari je morao da odustane i ostane u Beogradu na terapijama.

On se, uoči puta u domovinu , požalio na bol u predelu mišića zadnje lože, što je izazvalo sumnju da li će biti spreman i za duel trećeg kola Lige šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj.

Iluzorno je govoriti koliko njegovo prisustvo u timu znači izabranicima Baraka Bahara, jer je osim golova protiv Mančester sitija na Etihadu i Jang bojsa na Marakani, odigrao izuzetno važnu ulogu u proteklom periodu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Sjajna vest za Baraka Bahara i navijače srpskog šampiona glasi da povreda vihornog krila Crvene zvezde nije ozbiljnije prirode i da će se treninzima vratiti početkom naredne nedelje.

Ruptura koju Bukari ima na mišiću nije velika, pa će se prema pisanju "Žurnala", Osman posle terapija na koje uveliko ide, početkom sledeće nedelje uputiti na kontrolu, gde će se utvrditi da li je povreda u potpunosti sanirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading