DA LI JE OVO IKO OČEKIVAO? Evo ko je favorit u duelu Crvene zvezde i Jang bojsa

Autor:

Sport

03.10.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukmejkeri rekli svoje, kvote mnoge šokirale.

DA LI JE OVO IKO OČEKIVAO? Evo ko je favorit u duelu Crvene zvezde i Jang bojsa

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu (21.00) Jang bojs u meču druggo kola G grupe Lige šampiona u nameri da "obrišu" poraz od branioca titule Mančester sitija na startu (3:1) i da osvoje prve bodove u borbi za, očekivano, drugo mesto.

Izabranicima Baraka Bahara u prilog ide to što su pobedom nad niškim Radničkim u Superligi napravili dobru uvertiru za otvaranje sezone na Marakani kada je u pitanju elitno UEFA takmičenje, ali i "mladi dečaci" u Beograd dolaze osokoljeni pobedom nad Grashopersom za vikend, takođe sa 1:0. Međutim, bukmejkeri veće šanse sutra uveče daju crveno-beli da mogu da slave u duelu dve poražene ekipe na startu Lige šampiona.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Naime, kvota na Zvezdu u većini srpskih kladionica u trenutku pisanja ovog teksta je iznosila 2,20, dok je "dvojka" na Jang bojs bila 3,35. Za remi na Marakani kvota je 3,50. Ovo samo znači da bukmejkeri smatraju ono što tvrde svi poznavaoci fudbala, a to je da se niko neće naigrati na krcatoj Marakani. A upravo se takva atmosfera očekuje u sredu uveče, da zagrmi sa svih strana našeg najvećeg stadiona i da Marakana proguta Švajcarce.

Podsetimo, to su za Republiku posle žreba, koji je u G grupu smestio Mančester siti, Lajpcig, Crvenu zvezdu i Jang bojs, tvrdili i Darko Kovačević i Boško Đurovski.

- Zvezda na Marakani može da igra s Mančester sitijem, s Lajpcigom, a posebno s Jang bojsom. Nikome neće biti lako da odnese bodove iz Beograda - rekao je tada Kovačević, a nadovezao se Đurovski:

- Atraktivni protivnici će sigurno ispuniti Marakanu, a naši navijači su nam ogromna snaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading