PAPRENO SKUPO NA ZVEZDA - JANG BOJS: Evo za koliko novca tapkaroši prodaju KARTE ZA SEVER!

Autor:

Sport

29.09.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači neće žaliti novac.

PAPRENO SKUPO NA ZVEZDA - JANG BOJS: Evo za koliko novca tapkaroši prodaju KARTE ZA SEVER!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Velika pomama vlada za meč između Crvene zvezde i Jang Bojsa u drugom kolu G grupe u Ligi šampiona. Karte za ovaj duel prodaju se na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", ali je poznato da su ulaznice za severnu tribinu, gde se okupljaju najvatreniji navijači, poodavne planule. Nema ih više ni za južnu tribinu, dok je mali broj ulzanica u prodaji ostao za zapadnu i istočnu tribinu. 

Takav scenario i epilog raj je za tapkaroše, koji na sve načine pokušavaju da unovče zlata vredan komad papira. Naime, na crnom tržištu cene karata za spektakl 4. oktobra na najvećem srpskom stradinu gotovo da su se - utrostručile.


Naročito je tražena severna tribina i ona sada kod tapkaroša košta 100 evra, odnosno oko 12.000 u dinarskoj protivvrednosti. Što se utakmica bude bližila, nije nemoguće da ulaznice za pomenuti sektor stadiona u Ljutice Bogdana 1a još više dobiju na vrednosti.

Logično, oko Marakane u sredu uveče obitavaće mnoštvo Zvezdinih navijača iz srpskih zemalja, regiona, pa i turista iz Evrope, koji neće zaliti novac da budu deo spektakla.

Podsećamo, Crvena zvezda je u prvom kolu poražena od Mančester sitija sa 3:1 na stadionu Etihad, dok je Jang Bojs na svom terenu istim rezulatom izgubio od Lajpciga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Strasno

29.09.2023 17:05

LIHVARI I KRPELJI !