ŠVAJCARCE ČEKA PAKAO MARAKANE: Sever je RASPRODAT! Evo KOJIH karata ima JOŠ MALO!

Autor:

Sport

28.09.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun stadion dočekaće "mlade momke"..

ŠVAJCARCE ČEKA PAKAO MARAKANE: Sever je RASPRODAT! Evo KOJIH karata ima JOŠ MALO!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu 4. oktobra dočekuju ekipu Jang Bojsa u 2. kolu Lige šampiona, a nema sumnje da će Švajcarce dočekati krcata Marakana i paklena atmosfera!

Sever je komletno rasprodat, kao i tribina "Siniša Mihajlović". Ostao je još mali broj karata za jug, kao i za delove zapada.

Sudeći po potražnji, i ovo će uskoro da plane, tako da je na navijačima da požure i obezbede svoju ulaznicu za spektakl.

Cene karata za Jug su 3.500 dinara, za Istok 7.500 i za Zapad 8.500. Uz napomenu da su ulaznice za članove Zvezde jeftinije za 500 dinara.

Republika

Foto: Starsport

Delije

 

Pored pojedinačnih ulaznica, u prodaji su i dalje paketi za LŠ , kao i Premijum sezonske karte za koje je 1.000 dinara niža cena u slučaju "onlajn" kupovine.

Podsetimo, crveno-beli su u prošlosti imali uspeha protiv švajcarskog prvaka, koga su u leto 2019. godine eliminisali iz plej-ofa Lige šampiona, jer je nakon 2:2 u Bernu, pred krcatom Marakanom rezultat bio 1:1.

Zvezda će na ovoj utakmici tražiti prve bodove u Ligi šampiona ove sezone, a nema sumnje da će sve lakše ići pred krcatim tribinama najvećeg stadiona u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading