BUKARI IMA NOVU EKIPU: Fudbaler Crvene zvezde golom "građanima" ušao u odabrano društvo

Autor:

Sport

20.09.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti primio na putu do titule u Ligi šampiona samo pet golova, od toga tri kući. Evo ko je još tresao mrežu na Etihadu kao Osman.

BUKARI IMA NOVU EKIPU: Fudbaler Crvene zvezde golom "građanima" ušao u odabrano društvo

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde skupo su prodali kožu na Etihadu i posle vođstva na poluvremenu sa 1:0 poraženi su od Mančester sitija sa 3:1 u prvom meču G grupe Lige šampiona. Upravo taj pogodak Osmana Bukarija dobija na značaju ako se zna da su "građani" proše sezone na putu do "ušagog pehara" i prve titule prvaka Evrope kod kuće primili samo dva gola. A dali su ih čak 24!

Foto: Tanjug/AP

Bukarijev gol na Etihadu

Naime,Sevilja je u grupi savladana na Etihadu sa 3:1, Dortmund sa 2:1, Kopenhagen sa 5:0, a onda je krenulo gaženje u nokaut fazi. Lajpcig, protivnik u grupi ove sezone, isprašen je sa 7:0 u osmini finala, Bajern sa 3:0 u četvrtfinalu, a Real sa 4:0 u polufinalu. Dva pomenuta gola, za Sevilju i Dortmund dali su Rafa Mir i Džud Belingem. Upravo sa njima rame uz rame stao je Zvezdin Bukari. Međutim, to nije sve. Siti je prošle godine primio samo još tri gola na strani! Učinili su to Vinisijus Džunior, Džošua Kimih i Joško Gvardiol.

Pritom je Zvezda vodila na poluvremenu, a samo je Sevilja imala tu čast da bude u prednosti na Etihadu posle 45 minuta. Interesantno, i taj meč je zaršen rezultatom 3:1 za "građane". Tako je Mančester siti pobedom nad Zvezdom produžio niz bez poraza na 14 utakmica, a crveno-beli ostaje nada da mogu bolje protiv Lajpciga i Jang bojsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading