MITAR UPLAŠIO ČELNIKE JUVENTUSA! "Stara dama" produžava ugovor Vlahoviću

Autor:

Sport

18.09.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović poručio Vlahoviću da dođe u Arabiju, a to se nije svidelo Italijanima

MITAR UPLAŠIO ČELNIKE JUVENTUSA! "Stara dama" produžava ugovor Vlahoviću

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Iako se više puta isticalo da bi Dušan Vlahović mogao da promeni sredinu, to se neće desiti. Naime, čelnici Juventusa na sve načine će pokušati da zadrže srpskog fudbalera, posebno nakon dobrih partija na startu sezone gde je za četiri meča postigao isto toliko golova.
Zbog toga žele da mu ponude novi ugovor, a to je otkrio italijanski novinar Nikolo Skira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zvezda Juventusa - Dušan Vlahović

 

Vlahovića sada smatraju ključnim igračem i nikako ne žele da ga izgube. Videćemo da li će Dušan pristati na nove uslove, pošto ima sasvim dovoljno vremena u aktuelnom ugovoru da ne žuri sa bilo kakvim dogovorima, ali utisak je da Juventus prvo hoće da "sredi svoje knjige", a potom i da otera potencijalne interesente kojih će svakako biti već od januara.


Posebno su se čelnici "stare dame" angažovali oko novog ugovora, nakon što je Aleksandar Mitrović poručio saigraču iz reprezentacije da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji

  - Preporučio bih avanturu u Saudijsku Arabiju Vlahoviću, ali to zavisi od onoga što on želi. U reprezentaciji smo pričaju o Arabiji, pitao me kako se snalazim. Ali, da budem iskren vidim da je srećan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je deo jednog od najvećih klubova u Evropi - kazao je nedavno Mitrović i time možda skrenuo pažnju Vlahoviću na nove izazove u karijeri, ali i Juventusu da se "ne kockaju" snjim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading